Clinics

 

Herre Cambré - Stef Cambré

Herman "Herre" Cambré heeft geen introductie meer nodig. Hij is al jaren de vaste waarde achter de drums Clouseau, speelde als sessiemuzikant bij oa Arno en Kate Ryan. En is al vele seizoenen de drummer bij The voice & the voice kids. 

De appel valt niet ver van de boom en ook zoon Stef heeft zijn strepen al verdiend achter het drumstel. Hij speelt oa bij Victors mind en Band Marginal, doet studiowerk en verving Herre al eens bij Clouseau.

Deze battle wil je niet missen.

Beide spelen op Tama drums en Meinl cymbals

www.tama.com

www.meinlcymbals.com

Levy Dedobbeleer

Levy verdiende zijn strepen al in de metalscene met oa de bands als "A trail of Horror" en "Sons of Disaster".

Maar u kent hem vooral als drummer van "Fleddy Melculy", die sinds hun debuutsingle "T-shirt van Metallica" niet meer weg te slaan zijn uit de afrekening en zowat op elk belangrijk festival in België en Nederland hebben gespeeld: Pukkelpop, Graspop, Werchter Classic, Crammenrock,.... . 

https://www.fleddymelculy.com/

Rudimental drummers

Rudimental drummers willen het fundamenteel principe zijn voor elke drummer. 

Met hun kennis en diensten bieden ze een solide basis voor drummers en de gehele drummer gemeenschap.

 

De composities die ze spelen zijn gebaseerd op de fundamenten van het traditioneel drummen: paradiddle, flam, drag,... de rudiments.

Ze ontwikkelden diverse practice pads voor het traditioneel 

drummen; pipe band, drum corps,... .

https://www.rudimentaldrummers.xyz

Make Music

De leerlingen van de drumafdeling van Make Music geven het beste van zichzelf in de demonstratie die ze onder begeleiding van de school hebben samengesteld.

Bij Make Music krijg je drumles die bij je past. Van beginneling tot gevorderde drummer in alle mogelijke muziekstijlen (pop, rock, funk, latin, metal, jazz). Je krijgt les van een professionele drummer en gaat 'aan de slag' met je eigen muziek.

https://www.makemusic.be/home

© a3drums